ΙΣΤΟΡΙΑ

Η σύσταση της BRP Team τον Δεκέμβριο του 2019 αποτελεί την πραγμάτωση του οράματος δύο ανθρώπων με διαφορετικό background και δυναμική, αλλά με κοινό πάθος για την θάλασσα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Στέλιος Γκέκας και ο Κώστας Γραφάκος, ιδρυτές της BRP Team, ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο την σωστή ποιοτική εξυπηρέτηση.

We strive for innovation, we do not accept one-size-fits-all solutions.

We do not copy strategies but we frame and propose options tailored to our clients’ needs.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι η Καινοτομία, οι Προσωποιημένες υπηρεσίες, η Συνέπεια καθώς και η Ευελιξία.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ BRP TEAM

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΕΚΑΣ

O Στέλιος Γκέκας με 20 χρόνια εμπειρίας ως μηχανικός και έχοντας παρακολουθήσει τα απαραίτητα σεμινάρια της BOMBARDIER στο εξωτερικό, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος μηχανικός από την BOMBARDIER στην Ελλάδα. Με βαθιά και κορυφαια γνώση επάνω στο αντικείμενο, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οτιδήποτε προκύψει εμβαθύνωντας στην πραγματική αιτία καθώς και να γνωρίζει πως πρέπει να γίνει η σωστή εργασία επισκευής και συντήρησης ενός jetski και atv.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΑΦΑΚΟΣ

O Κώστας Γραφάκος, μέσα απο την 15ετη εμπειρία ενασχόλησης του στον χώρο των jetski εχει αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και είναι σε θέση να καταλάβει αν ενα σκάφος αντιμετωπίζει πρόβλημα και να συμβουλέψει τον ιδιοκτήτη του για το πως μπορεί να επιλυθεί καθώς και πως να συντηρηθεί σωστά απο τον ιδιοκτήτη του. καθώς και πως μπορεί να αναβαθμιστεί και μηχανικά και περιφερειακά, Έχοντας πάντα σαν γνώμονα την σωστή και απροβλημάτιστη λειτουργία του jetski μπορεί να προτείνει το τρόπο με τον οποίο το jetski μπορεί να αναβαθμιστεί μηχανικά και περιφερειάκα ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.